x
The Starting Line: Say It Like You Mean It

The Starting Line
Say It Like You Mean It

The Starting Line: Say It Like You Mean It

GAFFA

Album / Look Left
Udgivelse D. 18.03.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

For tiden er det lidt med punk-pop-scenen som med dansk politik: Det gælder om at ligne de andre mest muligt. Okay, The Starting Line ligger måske en smule til venstre for midten med deres følsomme tekster og imødekommende melodier, men de tør aldrig for alvor byde lytteren på noget, han ikke har hørt før. Og det er Say It Like You Mean It's store problem.
Albummet har ellers sine kvaliteter. Sange some Up & Go, Given The Chance og Decisions, Decisions er slagfærdigt effektive, og hele albummet igennem er der noget godt gammeldags sympatisk ved The Starting Line. Deres entusiasme er smittende, når de f.eks. besynger livet på landevejen i Given The Chance, og sådan er The Starting Line hele vejen igennem: Afvæbnende oprigtige og uironiske.
Det er kvaliteter, amerikanerne ville kunne komme langt med inden for politikkens verden. Men når vi snakker punk-pop, skal der helst lidt mere substans på banen. Og foreløbig har amerikanerne simpelthen intet at komme med, som du ikke allerede er blevet træt af at høre på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA