x
Naked Fish: Back On Dry Land

Naked Fish
Back On Dry Land

Naked Fish: Back On Dry Land

GAFFA

Album / Cope Records
Udgivelse D. 18.03.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Det har taget Århus’ Naked Fish næsten tre år at få indspillet debuten Back On Dry Land. Men så er der også kommet et poleret og vellydende album ud af det - næsten for poleret og vellydende, faktisk.
Jeg savner lidt mere kant i Naked Fishs modne, lidt country-inspirerede pop/rock. Ulrik Busts saxofonspil bringer mindelser om Kenny G. sine steder, og keyboardene og synth-strygerne kan godt tangere det slikkede. Til gengæld er Karl-Erik Pedersens sange generelt solide og velfungerende. Især er Under The Moon og Tiger inciterende med deres vagt eksotiske, Vaya Con Dios-agtige lyd, smægtende melodier og vuggende tempo.
Jeg er ikke så vild med Karl-Erik Pedersens lidt nasale, Flemming "Bamse" Jørgensen-agtige vokal. En mere vidtrækkende og kraftig vokal ville kunne give hans sange et godt løft, som f.eks. når Pedersen deles om forsangerposten med Rikke Pertou Mach. Som det er, fremstår Back On Dry Land for udramatisk. Det er et behageligt album, men det gør ikke helt det indtryk, det burde, Naked Fishs anselige talent taget i betragtning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA