x
Folk Og Røvere: Bagateller

Folk Og Røvere
Bagateller

Folk Og Røvere: Bagateller

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 14.04.2003
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Folk og Røvere er en gruppe norske musikere som specialiserer sig i en lidt mere alternativ form for musik. Deres aktuelle album Bagateller må siges at være svær at definere, sådan rent genremæssigt, men et sted mellem det trip-hoppede og poppede kunne man maaske placere Folk og Røveres musikalske univers. Deres musik er i hvertfald stemningsfyldt på den lidt trip-hoppede måde, men breder sig dog over flere genrer.
Der bliver fra start til slut smurt tykt på med diverse instrumenter og vokaler for at opnå den drømmeagtige stemning som Folk og Røvere uden tvivl har ønsket at skabe.
Men med et par få undtagelser, synes det hele at blive for meget, for kedeligt, for banalt, da der ofte bliver smurt FOR tykt på med strygere og akkustisk guitar og hvad har vi. Der savnes helt klart flere nyancer og lidt mere adspredelse i lydbilledet.
Pladens lyriske side er en blandet fornøjelse, der er til tider ganske gode og finurlige tekster at finde, men andre gange bliver det rent ud sagt bare for plat.
Alt i alt er Bagateller en ret uinteressant affære, dog med visse kvaliteter, men for mange mangler til, at man kan give sig helt hen i albummets musikalske univer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA