x
F-Minus: Wake Up Screaming

F-Minus
Wake Up Screaming

F-Minus: Wake Up Screaming

GAFFA

Album / Hellcat
Udgivelse D. 14.04.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

“The world is full of shit / They love to throw you in it / And watch you drown.”
Velkommen til F-Minus’ verden. Et grumt og hjerteløst sted, hvor du er helt ene i din ulige kamp imod et uspecificeret "they" - det kunne være regeringen, kirken eller bare de gamle - og hvor grimme følelser nødvendigvis må finde udtryk i grim, uappellerende musik.
F-Minus’ sange buldrer derudad, med gungrende rytmer, kværnende riff og hæst halsende vokaler, i et manisk genbrug af skabeloner hentet fra punk, grind og især hardcore. Klichéer hobes oven på klichéer og danner en sjusket, uigennemarbejdet helhed - det er pedalen i bund og melodien ud af vinduet. Resultatet er unuanceret indtil det latterlige og dybt, dybt uengagerende.
Wake Up Screaming er muligvis et forsøg på at vende tilbage til en mytologisk fortid, hvor et gangbart instrument og en hel masse vrede var rigelige forudsætninger for at lave hardcore punk. Men F-Minus fører sig selv bag lyset, for sådan har det faktisk aldrig været: De klassiske hardcore-bands havde idéer og evner - og ikke bare en hel masse sur galde, de ville af med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA