x
St. Thomas: Hey Harmony

St. Thomas
Hey Harmony

St. Thomas: Hey Harmony

GAFFA

Album / City Slang
Udgivelse D. 12.05.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Hvad skal man mene om et tidligere postbud, der synger om at spise “dinner from the outer space” med tyk norsk accent og en vokal, der er som snydt ud af struben på Neil Young?
Sidste års I’m Coming Home efterlod undertegnede med en nagende tvivl, men efter Hey Harmony er dommen klokkeklar: St. Thomas er ikke til at stå for. For nu går hans indsmigrende naïve udtryk hånd i hånd med fokuseret sangskrivning og en mere gennemarbejdet produktion. Og hvad der næsten er endnu vigtigere: Nu fremstår han så knusende talentfuld, at det bliver fuldstændig ligegyldigt, hvor meget han egentlig lyder som Neil Young.
Prøv selv at lytte til den muntert swingende åbner A Long Long Time uden at blive i godt humør - eller til den klagende Institution, der lukker og slukker, uden at blive rørt. Det er ikke nemt. Hey Harmony er et album, der appellerer umiddelbart og rammer bredt, samtidig med at det er meget personligt. Og excentriske indslag som tex mex-blæserne på Falling Down, semi-jodleriet på Everything Was Up For A Romance og børnekoret på Cowboy, Cowgirl - Moviestar, Moviestar gør det kun mere særegent charmerende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA