x
All-American Rejects: All-American Rejects

All-American Rejects
All-American Rejects

All-American Rejects: All-American Rejects

GAFFA

Album / Dreamworks
Udgivelse D. 14.04.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

All-American Rejects. Navnet oser ikke ligefrem af selvtillid. Og amerikanerne tager da også udgangspunkt i alle de mindreværdskomplekser, der gemmer sig bag pop/punk-scenens drengerøvsattituder - lyt bare til klassikere som Offsprings Self-Esteem eller Green Days Basket Case.
Til gengæld har All-American Rejects ingen ambitioner om at være "ægte" punks. Deres hjerter banker for poppen, og de ville ikke virke malplacerede på soundtracket til en teen-soap. Hvad der selvsagt ikke er noget galt i, hvis ellers sangene er gode nok.
Det er Swing, Swing med fine falsetvokaler og en glimrende melodi. Det er One More Sad Song og Why Worry med deres tresseragtige "jangle" og en underfundighed, der leder tankerne hen på The Cures allermest poppede sange. Og det er Happy Endings, der giver fanden i mådehold og fyrer den af med glockenspiel og højt til loftet.
Hvad resten af duoens debut angår, er den knap så imponerende. Men All-American Rejects har bevist, at de kan skrue fremragende popsange sammen - nu skal de bare gøre det et helt album igennem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA