x
Satirnine: Void Of Value

Satirnine
Void Of Value

Satirnine: Void Of Value

GAFFA

Album / White Jazz
Udgivelse D. 14.04.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Bevæbnet med anti-autoritære attituder, en nærmest ubegrænset energi og masser af iørefaldende omkvæd slår Satirnine et slag for kvindesagen på Void Of Value. Om de så vil det eller ej. For så længe pigegrupper er relativt sjældne på garage rock-scenen, vil det blive ved med at fremstå som et statement, når et medlem af det "svage køn" debuterer med drengerøvsattituder og grimme ord.
Men Satirnine gør det nu godt, statement eller ej. De har en fin fornemmelse for glammede garage rock-udladninger, der får Void Of Value til at fremstå usædvanligt stilren. Deres sange balancerer gerne på kanten af det totale kollaps - så hurtigt og kaotisk bliver de afviklet - men Satirnine redder sig konsekvent i land, især i kraft af nogle appetitlige korharmonier.
Hvis endelig Void Of Value mangler noget, så er det nogle åndehuller. Tretten hurtige-til-hæsblæsende sange i rap er meget for selv den hærdede lytter, så en enkelt ballade eller to ville ikke være af vejen. Men mon ikke det kommer næste gang? Satirnine lyder i hvert fald som et band med fremtid i.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA