x
Swan Lee: Spot 09, Musikhuset, Århus

Swan Lee, Spot 09, Musikhuset, Århus

Swan Lee: Spot 09, Musikhuset, Århus

Anmeldt af Kasper Schütt-Jensen | GAFFA

Der er ikke engang grund til at tælle Pernille Rosendahls dejlige pandehår med for at kunne kalde Swan Lees netop overståne koncert for en af årets størte Spot-oplevelser. Swan Lee er et af vores mest overbevisende bands lige nu. Det ville de lige komme tilbage for at slå fast.

For dem, der var heldige at få en plads i salen, var der tale om en varmt gensyn. Vi skal lige over de gamle, men kærkomne, kendinge som "Stay Tonight" og "Tomorrow Never Dies", før overraskelserne hagler ned over publikum, sammen med sæbeboblerne.

Album-premiere
Overraskelserne kommer i form af bandets nye materiale. Dig, der dømte Swan Lee en Bond-glad døgnflue, som aldrig når til andet album: skam dig. De nye sange er blændende. "Love Will Keep You Warm" og "Come Into My Arms" er gode eksempler. Førstnævnte er et sikkert radiohit, mens den anden, hvor Rosendahl selv akkompagnerer på klaver, kan tilføjes bandets flotte række af smukke ballader.

"Nu har I snart hørt hele vores nye album," smiler Rosendahl. "Så I får lige én mere." "Perfume" er lige så sikker som resten af de nye sange, som kan karakteriseres som én lang perlerække af hitsingler. De nye numre har en tendens til at lyde poppede og let tilgængelige, men bestemt ikke på den negative måde. Vellyden er som altid på plads. Jonas Strucks guitarer og Emil Jørgensens trommer akkompagnerer Pernille Rosendahls stemme på smukkeste vis.

Sættet afsluttes med manér med velkendte "When You Are Gone", og hunkatten lunter af scenen til tonerne af bandets feedback. En flot afslutning på en flot koncert...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA