x
Tiger Tunes: Absolutely Worthless Compared To Important Books

Tiger Tunes
Absolutely Worthless Compared To Important Books

Tiger Tunes: Absolutely Worthless Compared To Important Books

GAFFA

Album / Bird Hits Plane
Udgivelse D. 11.08.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Hvis Piet Heins kat - den, der sgu var sin egen - havde været en tiger, så havde vi haft forklaringen på Tiger Tunes' navn lige dér. Det århusianske band er nemlig så eftertrykkeligt sit eget - og deres albumdebut er slet og ret unik.
Her står energisk rock’n’roll skulder til skulder med electropop, computerspilstemaer, glitch techno - ja, sågar klassisk, latin og R&B - og det hele forenes med en uhæmmet, tilsyneladende ubegrænset opfindsomhed. Idéerne nærmest vælter over hinanden for at komme til i det rastløst zappende lydbillede: Sange som (Angry Kids Of The World) Unite! og Up & Out lyder f.eks., som var de sammensat af to vidt forskellige numre. Og er Tiger Tunes til tider lige ved at tabe den røde tråd midt i alle de vilde eksperimenter, så overlever de på deres charmerende naive melodier og den smittende munterhed, der gennemsyrer albummet.
Absolutely Worthless… kræver en velvillig og modtagelig lytter, det skal siges. Men så er den også en nydelse: Skæv, sjov og helt uprætentiøs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA