x
Pacifier: Pacifier

Pacifier
Pacifier

Pacifier: Pacifier

GAFFA

Album / Arista
Udgivelse D. 20.07.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Den hårde rock går i cirkler for tiden. Pop-punken lyder stadig, som den gjorde i midt-halvfemserne, post-grungen lyder, som den altid har gjort, og nu-metallen er knap så nu, som den har været. Det er småt med nye idéer, med andre ord, og det er tilsvarende småt med nye måder at genbruge de gamle idéer på.
Hvilket alt sammen bare er for at sige, at Pacifiers debut måske kommer lidt let til at virke forfriskende. Her er nemlig heller ikke mange nye idéer; new zealænderne tager bare fat i nogle andre genrer end de fleste af deres kolleger - navnligt post-hardcore, klassisk hard rock og hardcore punk. Og så fører de ellers arven fra Shihad – som kvartetten kaldte sig før - videre med kompetent spil, høj energi og solid sangskrivning.
Pacifier favner bredt - fra den effektivt poppede ballade Walls til den nådesløse My Mind’s Sedate, der får selv de hårdeste cali-punkere til at virke tandløse. Så har Pacifier i sidste ende ikke det store nye at byde på, så giver de i hvert fald lytteren et bredt og solidt udvalg af velfungerende klassiske sager at vælge fra.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA