x
Thursday: War All The Time

Thursday
War All The Time

Thursday: War All The Time

GAFFA

Album / Island
Udgivelse D. 16.02.2004
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

For The Workforce, Drowning rammer den uforberedte lytter som et højhastighedstog. Nummeret åbner War All The Time og sætter tonen for resten af albummet, der er Thursdays første på et stort pladeselskab. Tidligere har det talentfulde emo-band slået deres folder på toneangivende Victory Records, og man kan ikke anklage dem for at have benyttet label-skiftet til at udvande deres lyd. Tværtimod: På War All the Time er Thursdays lyd så koncentreret og intens, at den faktisk er svær at fordøje.
Thursday vil det hele. De vil synge, skråle og growle. De vil spille løst, stramt og stemningsfuldt. De vil være imødekommende, hårdtslående og indadvendte. Og det skal alt sammen helst ske på én gang. Sådan set fører Thursday bare emo-coren til sin yderste konsekvens ved at skrue helt op for både melankolien og aggressionerne. Men faktum er, at resultatet ofte fremstår som overkill – simpelthen for meget af det gode.
En sang som This Song Brought To You By A Falling Bomb viser, at Thursday faktisk forstår at fokusere deres udtryk. Det burde de gøre noget mere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA