Cas: Kronisk Rastløs

Cas
Kronisk Rastløs

Cas: Kronisk Rastløs

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 01.02.2004
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Cas, som høstede kritikerros og en DMA-nominering med sit debutalbum Reflexion(2000), er klar med opfølgeren Kronisk Rastløs.
Her er, som på debuten, atter tale om et album fyldt med dystre tanker, paranoia, og fortællinger om livet på Vesterbro. Cas viser sig endnu engang som en dygtig tekstforfatter, med forståelse for at levere sin smerte, vrede og sine inderste tanker på overbevisende vis. På numre som Byens Neonløgne, Åbenbaringen og kærlighedsdedikationen Solens Stråle er Cas’ lyrik fængende. Produktionen på disse tracks fungerer også meget fint, og er, også i øvrige tilfælde, dygtigt udført af de to beat-teams Belly of The Beats og Blindeyez of CPH. Det kan dog ind imellem godt blive lidt trættende at lytte til de meget polerede beats og det kunne være interessant at høre Cas spytte over et mere beskidt track.
Kronisk Rastløs er dog alt i alt et godt album. Cas’ flow er blevet lidt bedre siden Reflexion, og så er hans hudløse ærlighed og vedkommende tekster stadig noget, man ikke kan andet end respektere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA