x
Virgo: Spot 10, Ridehuset, Århus

Virgo, Spot 10, Ridehuset, Århus

Virgo: Spot 10, Ridehuset, Århus

Anmeldt af Morten Nyrup Jensen | GAFFA

Veloplagte Virgo leverede en fin koncert med mange melodiøse rockmelodier. Det var dog en lidt utaknemmelig opgave at skulle vække det noget sløve publikum.

Danske Virgo havde fredag eftermiddag fornøjelsen af at åbne Spot 10 med deres koncert i Ridehuset. Virgo gjorde deres for at få gang i publikum ved at give den fuld fart lige fra begyndelsen, men det lykkedes ikke helt. Det var åbenbart for tidligt, altså for de vel 200-300 fremmødte publikummer. Selv ikke da Virgo´s hitsingler Bubbles og The Wall rullede ud under Ridehusets tag var der meget gang i publikum. Det blev ved lige ved og næsten.

Bandet leverede et meget varieret sæt, med udgangspunkt i det rockede. Fælles for alle numrene var at de var meget iørefaldende. Ind imellem alle de rockede numre var der også plads til enkelte ballader bl.a det smukke Here We Go Again, hvor bandets nyeste medlem Louise Mølholm spillede flot op til Johan Stahls stærke vokal med sit elegante violinspil. Eller sættets næstsidste nummer, Move On, hvor der kun blev spillet på akustisk guitar, klaver og harmonika.

Koncerten sluttede med det tempofyldte nummer New York og satte dermed punktum for en fin koncert. Forhåbentligt er publikum spillet varme efter denne koncert. Virgo gjorde i hvert fald deres arbejde...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA