x
Teddybears Sthlm: Popstad, Berns, Stockholm

Teddybears Sthlm, Popstad, Berns, Stockholm

Teddybears Sthlm: Popstad, Berns, Stockholm

Anmeldt af Ditte Sig Kramer | GAFFA

Sløve Teddybjørne

Teddybears Sthlm’s koncert torsdag aften på Berns i Stockholm var en sløv og kort fornøjelse.

Teddybears Sthlm’s bidrag til Popstad-festivalen kan vel nærmest betegnes som en ikke-koncert. Teddybjørnene formåede aldrig at komme ud over scenen og med en koncert, der ikke varede længere end knap en halv time, ja så var det svært at blive særligt imponeret, især taget i betragtning af, at det lød, som om gruppen spillede gennem en gammel uldsok.

Omgivelserne for koncerten, nemlig det gamle og dekorative Berns midt i Stockholm, var ellers i top, men bandet formåede aldrig at komme i nærheden af at virke oplagte eller interesserede i deres optræden.

Ud over dette, ja så bestod halvdelen af det ufattelig korte sæt af guitaristen og bassistens solooptræden. Dette i sig selv er der selvfølgelig ikke noget galt i, men voldsomt ophidsende er det nu ikke, når et ellers cool band med et bagkatalog af sange, der rækker ti år tilbage i tiden, ikke viser, hvad de har at byde på. Og når man ud over dette ser ud, som om det er værste dag i ens liv, så går luften lidt af ballonen.

Er man som undertegnede normalt begejstret for teddybjørnene fra Stockholm, ja, så var det svært ikke at blive skuffet, og svært at tage til takke med en bassist og en guitarist, der skar ansigt for ligesom at finde en passende rockgrimasse.

Koncertens højdepunkt, hvis man kan tale om et sådan, var, da bandet fik gravet forsangeren Patrik Arve frem fra bandrummet og kæmpet sig igennem hittet "Punkrocker". Med lidt vrikken med røven og et par håndtegn til publikum prøvede bandet spagt at få gang i crowden foran scenen, men responsen var ikke udpræget.

Alt i alt var koncerten et kiks, og som den svenske pige, der stod ved siden af mig udbrød, da lyset blev tændt, og bandet var gået af scenen: "Men fan’ det kan ju inte vare sant!"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA