x
The Alpine: PopKomm, Kalkscheune, Berlin

The Alpine, PopKomm, Kalkscheune, Berlin

The Alpine: PopKomm, Kalkscheune, Berlin

Anmeldt af John Fogde | GAFFA

The Alpine optrådte næstsidst til en aften arrangeret af deres tyske management-bureau Exzess Berlin på klubben Kalkscheune, hvor man også kunne opleve emo-bandet Eiszeit Klub, de Dandy Warhols-inspirerede Trichter & Botanik og hovednavnet Boss Hoss spille for omkring 600 mennesker. Bandet spillede et stramt set på knap fyrre minutter, hvor højdepunktet var de tre sange ”Trigger”, ”Two Steps” og ”Sham On”, der kom lige i rap, samt afslutningsnummeret ”Mondays Look The Same”, der udsendes som single i Tyskland om et par uger.

Singlen er produceret af Marco Manieri (der har produceret bl.a. The Ark og The Sounds) og er en forløber for en ep, der gerne skulle udkomme til oktober på pladeselskabet Gun Records. Tilstede til koncerten var ifølge bandets manager Joachim Kirschstein derfor repræsentanter fra bandets nye pladeselskab samt en musikvideoinstruktør, der skal lave video med bandet i Berlin et par dage efter koncerten. Bandets nye tyske bookingselskab, Meistersinger, var også til koncerten sammen med Malte Erbs fra danske Offbeat Production, der netop nu arbejder på at få bandet med på en norsk pendant til Spot Festivalen. Der var desuden folk fra tysk presse og allerede inden koncerten havde Alpine-folkene givet interviews til tysk radio. Ifølge Kirschstein sendes den kommende single til de tyske radiostationer om to uger og med 150 mennesker på gæstelisten og et godt forsalg følte de, der var god interesse for aftenens koncerter.

Men det var ikke kun branchefolk, der var mødt op til koncerten. På de forreste rækker var en gruppe piger, der havde set bandet sidst de var i Berlin, og de var med til at sørge for at sætte en god stemning til koncerten. En del af dem blev også hængende efter koncerten, så noget kunne tyde på, at The Alpine allerede nu er ved at kunne bygge en fanbase op i byen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA