Glamorama: Glamorama

Glamorama
Glamorama

Glamorama: Glamorama

GAFFA

Album / Vinyl
Udgivelse D. 03.11.2005
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Bag navnet Glamorama finder vi guitaristen Johnny Stage og sangerinden Lotte Arnsbjerg, der er fundet sammen i et ambitiøst og til tider mærkværdigt popprojekt. Duoen forsøger på debutalbummet at kombinere den dansksprogede popsang med en mørk og rugende rocklyd.
Lotte Arnsbjerg er mest kendt som skuespiller og byder ikke på de store vokalmæssige præstationer i sangene, der for det meste ligger nærmest underdrejet i en melodisk forblæst sø. Guitaristen Johnny Stage er en god musikalsk bekendt af Martin Hall og har desuden spillet med Sort Sol. Det høres tydeligt i de eksperimenterende melodier, der kompositorisk ikke kan hævde sig i forhold til førnævnte musikalske kumpaner.
Glamorama har desuden gjort en dyd ud af at komme vidt omkring i indspilningsprocessen, hvor intet mindre end 19 gæstemusikere har bidraget, hvilket gør sangene mere løse i kanterne, end de allerede var i udgangspunktet. Det er selvfølgelig sjovt nok at høre Dario Compeotto croone med i en kuldslået ballade, men det får Glamorama til at minde for meget om det rene kitsch.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA