x
We Are Scientists: Escenario Vodafone Fib Club, Benicàssim

We Are Scientists, Escenario Vodafone Fib Club, Benicàssim

We Are Scientists: Escenario Vodafone Fib Club, Benicàssim

Anmeldt af John Fogde | GAFFA

Man kan ikke beskylde de tre musikalske videnskabsmænd for at være kommet sovende til klapsalverne søndag aften. Koncerten blev afviklet i et nærmest epo-agtigt tempo, og det tog da også kun ” Nobody Move, Nobody Get Hurt”, før publikum overgav sig totalt.

New York-trioen har kun et enkelt album i bagagen, men valgte alligevel at flette et par af deres numre sammen for at holde gange i folk, hvilket virkede fortrinligt. Selv under de nye numre, som der kom nogle stykker af, syntes folk at være komplet indstillet på at danse og skrige med på hvad som helst.

Bandet udstråler en sjov energi, der både er nørdet og cool på en gang, hvilket ikke mindst skyldes den forunderligt udseende bassist, der yderligere indsmigrede sig blandt publikum ved at tale lidt spansk undervejs. Men hovedårsagen til gruppens succes søndag aften var naturligvis, at deres debutplade er pakket med melodiske indiehits som ”It’s A Hit”, der nærmest væltede teltet.

Afslutningen var helt forrygende, hvor der blev lukket af med ”Textbook”, ”This Scene Is Dead”, ”Inaction” og så naturligvis ”The Great Escape”, der fik rundet en helt forrygende og yderst hæsblæsende koncert af. Bandet har mig bekendt endnu ikke besøgt Danmark og har så vidt vides heller ingen planer om at komme forbi, hvilket må betegnes som en fejl. Så man kan kun håbe, at dette snart ændres sig, da We Are Scientists er et band, der i høj grad skal opleves live for virkeligt at få et indblik i, hvad de kan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA