x
Garbo: The Slow & Beautiful One

Garbo
The Slow & Beautiful One

Garbo: The Slow & Beautiful One

GAFFA

Album / Bonnier Amigo Music
Udgivelse D. 16.04.2007
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Popambitionerne er skyhøje på Garbos tredje udspil, der tager direkte sigte efter stjernehimlen. The Slow & Beautiful One har en glasklar popklang med dryssende guitarer og trombone og kunne have en vis mordanklaget producer som ophavsmand. Nu er albummet produceret af Garbo selv, der til gengæld har fået uventet hjælp til finpudsningen af Tony Hoffer, som har arbejdet med Beck, Air og Belle & Sebastian. Og det er meget svært at sætte en finger på albummets luksuriøse lyd.
Garbo er stadig en trio med Tomas Høffdings drømmende vokal i front, selv om sangeren de senere år har været yderst hængt op med succesen WhoMadeWho.
Med The Slow & Beautiful One har Garbo helt tydeligt taget sig tiden, hvilket de også gør i den musikalske udførelse, som kæler for detaljen og den store sang. Albummet savner måske de helt indlysende sange, og genbruget af hittet Driving Miss Mia fra debutalbummet er et lidt billigt kneb uagtet sangens store kvaliteter. Men det klæder Garbo at føre de store drømme ud i livet, og der er masser af substans i deres højtravende poppatos.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA