Michael Falch: Sang Til Undren

Michael Falch
Sang Til Undren

Michael Falch: Sang Til Undren

GAFFA

CD / Kick Music
Udgivelse D. 24.09.2007
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det såkaldte comebackalbum Falder Du Nu? luftede en rocksulten Michael Falch, der gerne udstillede sig selv tæt på sammenbruddet. Den eksistentielle nedtur er tilsyneladende fortsat, for Michael Falch synger på kanten af et nedbrud på Sang Til Undren. Det handler om svigt, tab og separation. Angsten for at miste. Det hele serveret med karakteristik Falch-patos, men også fuldstændigt uden filter. Så er du advaret.
Sang Til Undren er dog først og fremmest et glødende rockalbum og uden tvivl Michael Falchs bedste. Det er igen Jacob Binzer, der producerer, men albummets musikalske styrke er backingbandet Boat Man Love, der har turneret flittigt med Michael Falch. De formår i den grad at løfte albummet og give Michael Falch et hårdt musikalsk modspil. Med brødrene Lars og Troels Skjærbæk i midteraksen er Boat Man Love et af tidens skarpeste backingbands.
Albummet lille scoop er dog digteren F.P. Jacs snøvlende gæsteoptræden på titelsangen indpakket i et musikalsk drømmeslør. Det er både smukt og rørende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA