x
Meshell Ndegèocello: The World Has Made Me The Man Of My Dreams

Meshell Ndegèocello
The World Has Made Me The Man Of My Dreams

Meshell Ndegèocello: The World Has Made Me The Man Of My Dreams

GAFFA

Album / Decca
Udgivelse D. 16.10.2007
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sangerinden og bassisten Meshell Ndegeocello er lidt af en éner på musikscenen. Hun har dyrket de fleste musikalske genrer, men med overvægt på soul og funk. Altid på hendes helt egne præmisser, og gerne med stærkt personlige og politiske udsagn.
The World Has Made Me The Man Of My Dreams er nærmest verdensmusik, hvor hun lader afrikanske toner komme til orde i hendes fusionsmusik. Det er sine steder blidt og følende, og andre steder vildt og arrigt. Meshell Ndegeocello rummer nemlig det meste, og det er også albummets svaghed, fordi hun virker lidt rådvild i sin iver for at nå hele verden rundt.
Skåret ned til enkeltsange er det dog svært ikke at anlægge en lidt næsegrus beundring over for dette vitale kvindemenneske, som kan få banket rytme ind i det meste. Det ville have været rigtigt interessant, hvis hun havde kørt den afrikanske linje helt ud, og droppet de mest moderlige og rørstrømske øjeblikke. Meshell Ndegeocello er bedst trods alt bedst, når hun fokuserer i sine musikalske eksperimenter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA