x
Franka: The Willfull Neglect

Franka
The Willfull Neglect

Franka: The Willfull Neglect

GAFFA

Album / Exlibris Musik
Udgivelse D. 10.04.2008
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Med The Willfull Neglect sigter sanger og sangskriver Franka efter et mere upoleret og rugende udtryk. Der er store følelser på spil, og den førhen så venlige sangskriver kradser i tavlen med neglene, mens hun hiver stakåndet efter vejret. Transformationen er tydelig og ligeledes konceptet bag The Willfull Neglect, hvor hun gerne vil øse af lidt dyrkøbt livserfaring. På den facon er den 28-årige sanger blevet voksen på sit fjerde album.
I sin iver efter at udtrykke sig stærkt og følelsesmæssigt får Franka dog samtidig gjort det af med mange af sine ellers fine sangskrivertalenter. Melodierne står nemlig noget svagere, end vi er blevet forvænt med fra hendes side, som de for alvor kom til udtryk på forgængeren Second Thoughts.
Men The Willfull Neglect fatter sig i almindelighed i korthed, og Franka synger stadig indtrængende, men det var måske på tide, at nye kræfter tog sangskriveren under sine beskyttende vinger og satte hende tilbage på sikker kurs. Eller også skal albummet blot nydes som et nødvendigt mellemspil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA