x
Foxboro Hot Tubs: Stop Drop And Roll!!!

Foxboro Hot Tubs
Stop Drop And Roll!!!

Foxboro Hot Tubs: Stop Drop And Roll!!!

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 26.05.2008
Anmeldt af
John Fogde

De tre medlemmer af Green Day har taget en kollektiv pause bandet og valgt at udgive en uforpligtigende plade under et nyt kunstnernavn. Derfor er det helt naturligt, at stemningen er en mere løssluppen og uhøjtidelig her, end man oplevede på American Idiot.
Det betyder, at der stilmæssigt er tale om en plade, der er en del mere klassisk rock’n’roll, hvilket kunne have været interessant. Desværre minder hvert eneste nummer om en sang lavet af et andet band, og flere gange lyder sangene nærmest som dårlige coverversioner.
Der er alt fra The Hives (titelnummeret) og The Wombats (Mother Mary) til Sex Pistols (Sally), men værst er dog The Pedestrian, der nærmest stjæler hver eneste tone fra The Kinks’ You Really Got Me.
Nu er uoriginalitet jo ikke den største synd i rockmusik, men det er særdeles skæmmende, når ingen af sangene er stærke nok til at overskygge det faktum, at de er dybt uoriginale.
Foxboro Hottubs er måske et sjovt projekt for de involverede, men jeg ville have foretrukket, at de havde brugt tiden på et nyt Green Day-album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA