x
Steve Miller Band: Live In Chicago

Steve Miller Band
Live In Chicago

Steve Miller Band: Live In Chicago

GAFFA

DVD / Target Distribution
Udgivelse D. 02.06.2008
Anmeldt af
Simon Christensen

Steve Miller, der blandt andet er kendt for The Joker, vender tilbage til Chicago 40 år efter, han slog igennem i et bluesmiljøet i sliåstrømmen på legenden Muddy Waters – i øvrigt efter at have studeret litteratur i København. Foran et meget taknemmeligt sen eftermiddag-skovturs publikum giver han en to timer lang koncert med 22 numre, der starter med en knap 15 minutter lang version af 1976-singlen Fly Like An Eagle.
Koncerten er et udpluk af Millers bedste hits og riff, primært fra 70'erne, der spænder fra klassisk blues til nyere sangskrivning, og det er en alt for retrospektiv, improvisationsforladt og hyggelig affære. Foruden koncerten er der et fotogalleri, en taxi-dokumentar, hvor Miller fra bagsædet guider kameraet rundt i Chicagos musikhistorie, samt en greatest hits-cd.
Det er faktisk en kæmpe udgivelse med masser af overskud musikalsk såvel som produktionsmæssigt, men ligesom så mange andre live-dvd’er kommer den ret hurtigt til at samle støv på dvd-hylden, hvis man ikke er stor fan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA