x
Lightspeed Champion: Vodafone Fib Club, Benicàssim

Lightspeed Champion, Vodafone Fib Club, Benicàssim

Lightspeed Champion: Vodafone Fib Club, Benicàssim

Anmeldt af John Fogde | GAFFA

Man kunne torsdag aften i mediebyen på Benicàssim ikke undgå at lægge mærke til Lightspeed Champion (også kendt som Devonte Hynes), der vandrede rundt med en særdeles uklædelig pelshat til trods for, at temperaturen lå i nærheden af de 30 grader.

Stilen blev holdt på scenen, hvor han havde medbragt tre musikere inklusive en violinist, der bakkede op omkring materialet fra debutalbummet ”Falling Of The Lavender Bridge”. Devonte har en fortid i bandet Test Icicles, men stilen, der skaffede det kortlivede band masser af omtale i hjemlandet, har han for længst udskiftet med en mere klassisk tilgang til sangskrivningen.

Han er dog stadig et musikalsk legebarn og skiftede eksempelvis guitaren ud med klaver på ”No Surprise”, mens han lod violinisten få masser af tid i rampelyset. Selvom det var med til at give et noget spraglet lydbillede, tog de mange engelske fans usædvanligt pænt imod materialet. Selv de tre nye sange, der blev listet ind, fik masser af applaus, og der var koncerten igennem en god stemning i det pakkede telt.

Faktisk stod Lightspeed Champion overfor et særdeles taknemmeligt publikum, og da ”Tell Me What It's Worth” kom på banen, skulle man tro, at manden var en regulær popstjerne i stedet for et relativt obskurt indienavn.

Den 50 minutter lange koncert sluttede med, at violinisten muntrede sig med at spille to af temamelodierne fra Star Wars-filmene, før bandet gik i gang med ”Midnight Surprise”, og dermed rundede en fornøjelig, men langtfra spektakulær koncert af.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA