x
Danseorkestret: Over Byen Under Himlen

Danseorkestret
Over Byen Under Himlen

Danseorkestret: Over Byen Under Himlen

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 02.02.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

80’erne er tilsyneladende stadig pladeselskabernes hurtigste vej til at sælge lidt cd’er, og nu bliver det gamle Danseorkestret hevet op af mølposen. Og det er helt igennem genkendeligt, fordi vi er rigtig mange, der stadig husker hittet Kom Tilbage Til Mig eller er blevet husket på det igen og igen. Vi har her at gøre med popmusik af den yderst lødige af slagsen. Ingen bliver skræmt unødigt af den super-veltrimmede og alligevel gudsjammerligt kedelige produktion.

Albummet forsøger ellers med et bagholdsangreb fra starten med den effektfulde sang Bamboozled med linjer som ”Du røvrendte mig”, henvendt til en god ven og ikke en kæreste. Over Byen Under Himlen falder dog straks til patten i gruppens kulørfattige 80’er-univers, og da de trækker det gamle latin-kort, er bunden nået.

Forhåbentlig synes sangeren Jørgen Klubien, perkussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså, at det her er rigtig sjovt og fedt, for der skal nok være efterspørgsel efter Danseorkestret derude i landet, når det skal glimte af gamle drømme på dansegulvet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA