x
A Camp: Colonia

A Camp
Colonia

A Camp: Colonia

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 26.01.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sangerinden Nina Persson fra The Cardigans udgav i 2001 et album med sit sideprojekt A Camp, der var en stille rejse ind i det amerikanske. Nu følger hun op på projektet med sange, der helliger sig en langt større og fyldigere lyd.

Det karakteristiske ved A Camp er stadig Nina Perssons let ru og sensuelle stemme, men der er skruet mere op for både melodi og vokal på Colonia, som iscenesætter sangerinden som den ret enestående sangdiva, hun er.

Musikalsk befinder vi os et i velkomponeret drømmeland, hvor en tør og stor poplyd fra 60’erne sætter tonen, uden at det på nogen måde lyder tilbageskuende. Det er blot den organiske tone i popsangen, som Nina Persson med stort held opsøger på Colonia. Alle sangene er indrammet i en varm og omsluttende lyd, hvor der er højt til loftet og masser af plads til drømme.

Sangene fungerer ualmindeligt godt på Colonia, der hele vejen igennem holder igen på tempoet og blotter det spinkle og udsøgte i de fine kompositioner. Ren og udfordrende vellyd fra A Camp.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA