x
Howl Baby Howl: There Is No Team In Fuck You

Howl Baby Howl
There Is No Team In Fuck You

Howl Baby Howl: There Is No Team In Fuck You

GAFFA

Album / Lolita Industri
Udgivelse D. 28.01.2009
Anmeldt af
Simon Christensen

Autentisk og velspillet debut fra forsanger og guitarist Jeppe Brix og trommeslager Silas Tinglef, der har fungeret som musikere, lejesvende og bandmedlemmer i andre danske bands.
Lydmæssigt er der hollow-body Gibson, en mundharmonika og varierede, velarrangerede trommer, der leger rundt i retrodrømme med vægt på rock'n'roll og et twist af garage. De er tidligere blevet sammenlignet med Black Rebel Motorcycle Club - og ligger fint i spændet mellem deres blødere Howl og Take Them On, On Your Own.
Det starter ellers meget godt på Hoodoo og Help Me Entertainer. Der er energi, kæk attitude, og det rammer fra første sekund en genkendelig retrolyd. Men kvaliteten er svingende, og i bølgedalene kan man ønske sig lidt færre rappe replikker som There Is No Team In Fuck You. Omvendt er det også attituden, der gør, at Howl Baby Howl har klokkeklart udtryk og overlegen drivkraft, men sådan samlet set er det materiale, jeg foretrækker at høre live eller maksimum to gange på plade, og ikke høre sytten gange på en dag. Det er der alligevel for lidt sonisk variation til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA