x
Elisabeth: Salto Mortale

Elisabeth
Salto Mortale

Elisabeth: Salto Mortale

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 23.03.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Man kan sagtens have passeret det musikalske sølvbryllup og sætte sig selv på spil i nyt og uudforsket land. Det er nemlig, hvad Elisabeth gør i afdøde Hilmer Hassigs dristige co-produktion, der går til grænsen. Men Elisabeth går endnu længere i en række meget direkte og erotiske sange, som uden filter udstiller det modne og kvindelige begær.

Med afsæt i titlen Salto Mortale tager Elisabeth et spring ud i uvisheden og åbner op for sine inderste lyster. Lidt med bagtanken, at så må det briste eller bære. Det er ret forfriskende og yderst overrumplende efter den lidt blege voksenpop, som hun præsenterede på Matiné fra 2004. Missionen lykkes dog ikke helt for Elisabeth, der har svært ved at tackle erotikken sprogligt og havner for meget i blomstersproget. Det springer ud og visner igen og igen på Salto Mortale.

Musikalsk bliver sangene også sat på spidsen med en elektronisk trippende klangflade, hvor Hilmer Hassigs soniske guitar fører taktstokken. Det er sine steder næsten giftigt og yderst effektfuldt i Elisabeths sukkende begær.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA