x
Poul Krebs: Angeleno Road (Lige Ved Siden Af Virkeligheden)

Poul Krebs
Angeleno Road (Lige Ved Siden Af Virkeligheden)

Poul Krebs: Angeleno Road (Lige Ved Siden Af Virkeligheden)

GAFFA

Album / MBO Group
Udgivelse D. 30.03.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

At der er noget galt i Danmark, er vi mange, der kan blive enige om. Og Poul Krebs er ikke typen der lader det stå usagt. Som professionel historiefortæller kommer det ud. Helt naturligt. Men helt vred bliver Poul Krebs nok aldrig, fordi han altid falder tilbage på kærligheden. En kærlighed, han tilsyneladende bare ikke kan få nok af.

Angeleno Road sætter i vanlig stil spørgsmålstegn ved både hverdagens og verdens små og store problemer. Det bliver ofte noget fortegnet, og når Krebs derefter skal besynge kærligheden, går det altså ikke med vendinger som ”Din kærlighed er lige så stor som universet”. Det kan han gøre bedre, hvilket heldigvis også sker, når han ikke går så direkte til sagen.

Musikalsk er Poul Krebs i fuld fart på vej ind mod midterbanen og klar til at vise sit store publikum, at han stadig kan gøre sig som folkekær trubadur. Albummet er indspillet i det legendariske Ocean Studios i Los Angeles, og mangler absolut intet i vellyd. Men nogle vil nok savne den mere rustikke Poul Krebs, som ikke levnes meget plads på Angeleno Road.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA