x
Trouble Books: The United Colors Of Trouble Books

Trouble Books
The United Colors Of Trouble Books

Trouble Books: The United Colors Of Trouble Books

GAFFA

Album / VME Group
Udgivelse D. 08.04.2009
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Amerikanske Trouble Books lyder som et band, der holder meget af det selvgjorte. The United Colours Of Trouble Books smager i høj grad af venner, der har hygget sig med otte-spors båndoptagere og laptops. De dybe toner, diverse instrumenter afspillet baglens og de naivistisk forcerede falske vokaler fremmaner en interessant fornemmelse af melankoli, mørke og utryghed, der er gennemgående på albummet.
Fremhæves skal On And On Submerged Ark, der benytter albummets umiddelbart lidt ensformige lydbillede til at sammensætte et vellykket lille afkrog af en sang. Sangen efterfølges af For All Our Dead Friends, og i selskab med Shaky Science udgør de pladens tre stærkeste numre.
Trouble Books forenede farver glimrer hist og her, men efterlader ikke noget dybere indtryk på den auditive nethinde ved de første mange gennemlytninger. I det lange løb kræver albummets indadvendthed simpelthen ret store mængder tålmodighed fra lytteren, men har man mere end almindelig appetit på trist, drømmende indie-folk, viser The United Colours Of Trouble Books i længden sig som et ret fornuftigt og udfordrende bekendtskab.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA