x
Xenia Lach-Nielsen: Trash Of Gold

Xenia Lach-Nielsen
Trash Of Gold

Xenia Lach-Nielsen: Trash Of Gold

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 20.04.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sangerinden Xenia Lach-Nielsen holder sig ikke tilbage, når hun udfolder sine musikalske ambitioner på Trash Of Gold, der følger op på debuten Velvet Apple fra 2004. Sangene er store i udformning, og det samme gør sig gældende på tekstsiden. Hun synger om menneskelig storhed og fald, og underbygger sangene med en musikalsk patos, så det blæses helt op på det store lærred.

Xenia synger også med volumen i stemmen, og her kommer hendes baggrund som musicalsangerinde hende til gode. Det virker desværre også til, at disse erfaringer er overført til melodierne, der umiddelbart gør sig flot, men er næsten uden indhold ved nærmere gennemsyn.

Albummet er produceret af Noah Rosanes, og sammen har de fundet en stilsikker kaberettone til de højtravende sange om de mørke sider af livet, og der er meget langt til hendes optræden i musicaludgaven af Matador.

Xenia har lært meget på teatret om udtryk og iscenesættelse, men på sangskrivningen har hun stadig meget at lære, og udtrykket kommer til at stå alene på Trash Of Gold.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA