x
Metric: Fantasies

Metric
Fantasies

Metric: Fantasies

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 27.04.2009
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Canadiske Metric følger med Fantasies op på Live It Out fra 2005, og det på en gang energiske og sjovt underspillede åbningsnummer Help I’m Alive lover med rette godt for resten af pladen. Nummeret gør det nærmest ud for én stor opbygning, der forløses med Sick Muse, som imponerer med et virvar af energi og rasende tillokkende melodier, der indbyder til diverse fysiske udskejelser.
Tight trommespil understøtter et pragtfuldt punket sammenrend af synthesizere, vredne guitarstrenge og frontkvinde Emiy Haines pragtfulde vokal, som Broken Social Scene også har nydt godt af. Det samme kan i øvrigt siges om James Shaws guitarspil.
Energien og melodierne er i fokus på dette album, der indeholder indtil flere potentielle radiohits. Stille numre som Collect Call og Twilight Galaxy fungerer ganske udmærket, men det er med de dansable og velproducerede sange, at Metric hiver flest stik hjem på denne godbid af en plade, der vil gøre sig godt i selskab med lune sommernætter, grillfester og farvestrålende drinks.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA