x

Tales Of Murder And Dust
Demo

Tales Of Murder And Dust: Demo

GAFFA

Demo-cd / www.myspace.com/talesofmurderanddust
Udgivelse D. 01.05.2009
Anmeldt af
Hansen

Fem fyre og en pige samlet om noget støvet, stort og dystert. Her får både Earth og Morricone kamp til stregen, og der holdes ikke igen med de store horisonter og klichéerne. Guitarflader, twang og akustisk spil lægges i lag oven på de meget monotone trommer med masser af rum. Nogle gange er der også vokal, men den virker sjældent særlig vigtig i det samlede lydbillede.
Sangene er skrevet med sikker hånd, og de gode melodier lider ikke under af, at stemningen er vægtet højere i mikset. Det hele holdes langt nede i tempo, men det bliver ikke kedeligt på noget tidspunkt. Der er stadig en del arbejde med lyden, for at få det monumentale helt frem. Specielt guitarerne og de lidt billige rum på trommerne kan gøres bedre, men det, de spiller, er
virkelig overbevisende. Trommernes brug af tamburin og kantslag er lækkert, og trækker også tankerne hen på ting som Black Angels. Det bliver en intens aften på Lades Kælder i København den 8. maj og på Oure Højskole den 28. maj, fyldt op med den varme ørkens tyngde og død.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA