x
The Pretenders: Break Up The Concrete

The Pretenders
Break Up The Concrete

The Pretenders: Break Up The Concrete

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 01.06.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Selv om åbningssangen Boots Of Chinese Plastic er oktanrock af den hurtige af slagsen, så er det legendariske rockband The Pretenders forandret. Bag dette stærke rockband har alle dage stået Chrissie Hynde, der er den mest udfordrende og sexet syngende rocksangerinde. Kvindernes svar på The Ramones og alle de andre lømler. Nu har hun skruet ned for de bidske guitarer og sat popsødmen på stand by for at spille og synge mere modne og velafbalancerede sange, der selvfølgelig trækker på eget bagkatalog, men også vil et nyt og selvstændigt kapitel i den musikalske karriere.

Og Chrissie Hynde synger overbevisende på Break Up The Concrete, der har en ro og tålmodighed, som ellers ligger The Pretenders temmelig fjernt. Det er helt okay at blive voksen i en sen alder er budskabet fra Chrissie Hynde, der bestemt ikke har tabt pusten, men det er i de mere afmålte sange, at dette nye The Pretenders for alvor gør sig godt.

Break Up The Concrete er lidt af et comeback for The Pretenders, der skuffede fælt med Loose Screw fra 2003. Albummet er så absolut back to basics.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA