x
Tori Amos: Abnormally Attracted To Sin

Tori Amos
Abnormally Attracted To Sin

Tori Amos: Abnormally Attracted To Sin

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 19.05.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den amerikanske sanger og sangskriver Tori Amos har som en af de få kunnet sætte en feministisk dagsorden i sine sange, hvor hun hele tiden har udfordret sig selv og sit køns selvopfattelse. Tori Amos er nemlig helt skarp i musik og udtryk, og som sangskriver har hun udviklet sig til en af de mest fuldendte, når pop og holdninger skal kombineres.

På den musikalske front har Tori Amos aldrig stået stille, og på Abnormally Attracted To Sin fremstår hun frisk og angrebslysten i en række præcist tegnede melodier, der flere steder har fået en lidt hårdt rockende kant.

Hun leger med kvinderollerne som på forgængeren American Doll Posse, hvor hun iførte sig fem forskellige kvindeskikkelser. I bookletten til Abnormally Attracted To Sin er hun afbilledet i 9 forskellige forklædninger, så rollelegen er bestemt et tema for hende. Kun begrænsningens kunst tages desværre ikke alvorligt, og albummet taber derfor en del luft undervejs. Men det gør heldigvis ikke Tori Amos mindre fokuseret i sit fortrinlige vokalarbejde.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA