x
Je Mappelle Mads : Bonzai-scenen, Danmarks Grimmeste Festival, Brabrand

Je M'Appelle Mads , Bonzai-scenen, Danmarks Grimmeste Festival, Brabrand

Je Mappelle Mads : Bonzai-scenen, Danmarks Grimmeste Festival, Brabrand

Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt | GAFFA

 

Til enhver god fest er der altid nogen, der, lige inden de besvimer af druk, barrikaderer stereoanlægget og sætter  "Den Knaldrøde Gummibåd" på,  tager slipset op omkring panden og hopper urytmisk, imens de småsavlende brøler med på omkvædet og bekræfter hinanden i, hvor sjove de og det er. Dette segment var også tilgodeset på dette års udgave af Danmarks Grimmeste Festival i skikkelse af Je M'Appelle Mads.

Manden, de kalder Mads og hans kumpan Bounty Niller har opnået en vis popularitet, i kraft af diverse optrædener på DR2 i "Flemmings Helte" og "Bonjour og Goddaw".  Det har faktisk fungeret fint på tv, hvor der formentlig bliver sorteret lidt i de rablende skøre indfald.

Denne eftermiddag på Bonzai-scenen blev det hurtigt tydeligt, at 45 minutter er lang tid i selskab med de to spasmagere. 17 numre i træk, der alle lyder som et løbsk arkadespil fra 80'erne eller som overskudsmateriale fra Nokias huskomponist, er for meget af det gode. Smilet over de sjove dragter og pudsige ansigtudtryk fortager sig hurtigt, og medmindre man tilhører førstnævnte segment, er der heller ikke mange vitaminer i teksterne. Dog med ekstranummeret "UPS" som en undtagelse. Her er der godt med bid i satiren, og det hæver sig dermed højt over det øvrige materiale.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA