x
Roben & Knud: Hallo Haremis (What’s On Your Boddy Mind?)

Roben & Knud
Hallo Haremis (What’s On Your Boddy Mind?)

Roben & Knud: Hallo Haremis (What’s On Your Boddy Mind?)

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 31.08.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der er absolut ingen grund til at tage Roben & Knud alvorligt. Det har hverken de selv eller publikum nogensinde gjort. Det er derfor ganske imponerende, at dette kultband har holdt sig kørende i hen ved 20 år med deres mildest talt bizarre tekster om hovedsageligt dyr. De har dog udviklet sig over årene og synger nu mest om Anders Fogh, Arne Nielsson og kannibaler. Dyr er ikke længere helt in hos Roben & Knud.

Som nævnt er der ingen rigtig mening med galskaben, og her kommer Roben & Knud også til kort. Nok kan de være morsomme i en festivalsbrandert til skrålende fællesang, men hjemme i stuen er det en kende anstrengende at lytte sig igennem deres fjerde album. Tilmed forsøger de at sætte lidt seriøs musikalitet ind i de mundrette melodier, men musikalsk har de ikke noget selvstændigt at byde på.

Hallo Haremis (What's On Your Boddy Mind?) er pjat og pjank, hvilket nok skal underholde et festlystent publikum, der har brug for musikalsk underlægning til indtagelsen af overdådige mængder af shots.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA