x
Prefab Sprout: Let’s Change The World With Music

Prefab Sprout
Let’s Change The World With Music

Prefab Sprout: Let’s Change The World With Music

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 07.09.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Måske kan sensationen over, at Prefab Sprout udsender et nyt album, ikke helt stå mål med udbyttet af Let's Change The World With Music. Men det klinger, som Prefab Sprout altid har gjort, og så er Paddy McAloons guddommelige vokal intakt.

Det var ellers tæt på et farvel til denne musiker- og anmelderdarling, da Prefab Sprouts alter ego Paddy McAloon næsten blev blind af en øjensygdom, og udgav det lettere desperate soloalbum I Travel The Megahertz i 2003. Et udsagn om et kommende Prefab Sprout-album blev aldrig indfriet, og man så skriften på væggen.

Men nu har Paddy McAloon fundet overskuddet frem uden at kaste sig ud i helt nye eventyr. Sangene fra albummet blev nemlig skrevet efter Jordan: The Comeback fra 1990. Let's Change The World With Music er derfor afpudset guld, der har den klassiske Prefab Sprout-lyd, som vi lærte at elske den på mesterværket Steve McQueen fra 1985. Ja, vi bliver i sandhed skudt tilbage i pophistorien, men det holder, og er tilmed fremragende i den drivende sentimentale Earth, The Story So Far.

Mesteren giver lyd fra sig, og - indrømmet - vi bøjer os i støvet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA