x
Big Fat Snake: What Is Left Is Right

Big Fat Snake
What Is Left Is Right

Big Fat Snake: What Is Left Is Right

GAFFA

Album / Mermaid Records
Udgivelse D. 31.08.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Man kan ikke fortænke Big Fat Snake i, at de gerne ville noget nyt efter intet mindre end 16 album, hvor de trods et stort publikum også havde fået øgenavnet "det syngende fadølsanlæg". Denne forandring var tilsyneladende ikke en del af hovedkomponist og guitarist Peter Viskindes tankesæt, og han blev under stor mediebevågenhed udsat for mytteri. Hvor bitterheden var stærkt udtalt hos kaptajnen, så koncentrerede den tilbageværende besætning sig om at indspille det 17. album.

Og det er et album blottet for huggende guitarriff fra giftsnogen Peter Viskinde. Der er kommet en helt ny energi i bandets sange, der hælder til den poppede side med Chief One som producer. Der bliver spillet stramt og med en glæde, som man savnede hos det gamle Big Fat Snake, der i for høj grad kørte på automatpiloten.

What Is Left Is Right er der ganske enkelt mere Paul McCartney end Bruce Springsteen i melodierne, uden at de sætter deres folkelighed over styr. Publikum skal nok holde fast ved Big Fat Snake, der trods alt er helt genkendelige.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA