x
Grand Avenue: Place To Fall

Grand Avenue
Place To Fall

Grand Avenue: Place To Fall

GAFFA

Album / Playground
Udgivelse D. 28.09.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Grand Avenue har aldrig lagt skjul på de internationale ambitioner, og Place To Fall er endnu et forsøg på at ramme den universelle rocklyd, der kan tryllebinde de store masser. Det er derfor lidt en streg i regningen igen at måtte sammenligne Grand Avenue med både U2 og Coldplay og konstatere, at der simpelthen er for meget look-a-like over det danske rockband.

Man kan også sige, at Grand Avenue har haft deres chance, og siden sidst er blevet overhalet indenom af ungdommelige orkestre som Duné, der er langt bedre til at formidle de store følelser uden lige at være toporiginale.

Ingen tvivl om at Grand Avenue kan deres kram rent håndværksmæssigt, og de er som sådan også kun blevet bedre melodimagere og har fundet en mere direkte og guitarorienteret formel. De er fornuftigt nok gået efter mere kant i sangene, men Place To Fall er et svagt ekko af noget stort og flot. Korthuset falder sammen, og anstrengelserne ender i ingenting. Det er ved at være sidste udkald for Grand Avenue, der har brug for at redefinere sig selv og deres musikalske mål.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA