x
Julie Maria: Yaguar

Julie Maria
Yaguar

Julie Maria: Yaguar

GAFFA

Album / Playground
Udgivelse D. 05.10.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Når man ramler ind i sangen Ubestået på Julie Marias tredje album står det hurtigt klart, at vi her møder en af den danske popscenes mest talentfulde sangskrivere, der for alvor er vokset og folder sig helt ud. Sangen rummer det usagte og giver en distanceret refleksion om et liv, der kunne være levet. Det hele samlet i et elegant omkvæd og ført frem af en fortættet melodi.

Yaguar er der også mere end kærlig omgang med de danske sproggloser, som det var tilfældet med hendes forrige udspil på Kanten Af Virkeligheden, og med en stærkt og henført syngende Julia Maria kan man kun overgive sig til sangene, der er ualmindeligt indbydende i deres udførelse.

På albummet fortsætter hun det fine samarbejde med produceren Christoffer Møller, men udvider med stort held udtrykket ved hjælp af SNEs elektroniske tilgang, der giver masser af power til sangene og er yderst effektfuldt i Hvor Langt Tør Du Gå? Der kan derfor i høj grad danses til Yaguar, der forener det begavede med det brede. Yaguar må være efterårets mest forfriskende danske popudgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA