x
Charlie Winston: Hobo

Charlie Winston
Hobo

Charlie Winston: Hobo

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 17.10.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

De forskellige musikalske genrer er ingen bindetrøje for sanger og sangskriver Charlie Winston, der leger behændigt med det meste på et yderst veloplagt album.

Det er først og fremmest den fine sangskrivning, der slår igennem på Hobo, der nok tager udgangspunkt i en afart af blues, men kun som udgangspunkt for at gå på videre opdagelse. Den engelske sangskriver er i musikalsk familie med amerikanske Ben Harper, men får det på sin egen måde blandet med lidt ultrabritisk stil.

Charlie Winstons livsbekræftende sange har også vakt Peter Gabriels opmærksomhed. Hans debut fra 2007 og Hobo er udkommet på Gabriels selskab Real World, og han har været opvarmning for veteranen. Charlie Winston har allerede haft et kanonhit i Frankrig med sangen Like A Hobo, hvilket ikke er helt let på et ellers lukket fransk musikmarked. Men det vidner til gengæld om en sangskriver, der skriver til og fra hjertet med en smittende musikalitet. Hobo er noget af en humørbombe, der ryster radiovenlige hits ud af ærmet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA