x
Jason Mraz: Beautiful Mess – Live On Earth

Jason Mraz
Beautiful Mess – Live On Earth

Jason Mraz: Beautiful Mess – Live On Earth

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 19.11.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

At der skal to til at skabe en fest, holder nok ikke helt i Jason Mraz' tilfælde. Han kan med garanti skabe den vildeste fest på egne ben. Det er nu ikke dette ærinde, at sangeren og sangskriveren er ude i på Beautiful Mess – Live On Earth, hvor der i den grad er et velspillende band og et uhyre dedikeret publikum med til at skabe festen.

Og festet bliver der på albummet, der trækker på en gammeldags tradition for liveindspilninger. For det første er indspilningen blottet for effekter. For det andet bliver der spillet helt igennem i en varm og omsluttende lyd, mens der er skruet helt op for publikums udelte begejstring. På den måde fremstår livealbummet som en ganske intim oplevelse med et sammenspil mellem solist, band og publikum.

Men nu skriger Jason Mraz' levende og organiske popsange også på at blive leveret for fuld udblæsning, hvilket er lige, hvad der skete på denne aften i Chicago, hvor han også giver den som den store crowd-pleaser. Det er ufiltreret musikalitet med en overdådighed af charme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA