x
Tori Amos: Midwinter Graces

Tori Amos
Midwinter Graces

Tori Amos: Midwinter Graces

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 22.11.2009
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den amerikanske sanger og sangskriver Tori Amos karriere har altid været karakteriseret af en høj grad af kunstnerisk integritet. Hun har altid været svær at sætte på gængse formler, men det er nu slut med Midwinter Graces, som blotter en hidtil ukendt musikalsk side af Tori Amos: Det kedelige og det sentimentale.

Tori Amos har tilsyneladende ikke kunnet modstå fristelsen til at lave julealbummet, og så alligevel. Midwinter Graces er nemlig et album bestående af både jule- og vintersange, der selvsagt udkommer her op til juletid.

Det kunne egentlig have været lidt af en oplevelse, hvis Tori Amos havde sat alle kunstneriske sejl til i dette projekt, men hun gør absolut intet for at ødelægge den gode julestemning. Snefnuggene daler smukt og forbilledligt, som før klimaforandringerne satte ind, og hun synger som en sand engel. Enkelte forsøg på at bryde isen er der dog til stede på albummet, som i Star Of Wonder, der er tillagt et orientalsk islæt, men ellers er der langt mellem julesnapsene på et ganske klæbrigt album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA