x
Majbritte Ulrikkeholm: Menneske

Majbritte Ulrikkeholm
Menneske

Majbritte Ulrikkeholm: Menneske

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 18.01.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sangskriver og sanger Majbritte Ulrikkeholm har aldrig været bange for at tage livets store spørgsmål alvorligt og gerne give et bud på et svar. Hendes musik har da også altid haft et vist religiøst afsæt uden at binde sig til en egentlig religion. Men Majbritte Ulrikkeholm er overbevist om, at der er en højere mening med livet. Hun er et spirituelt menneske.

Hun startede ud som en imponerende gospelsanger, og denne musikalske tradition står stadig hendes hjerte nær, selv om Menneske er et mere regulært popalbum. Det er stadig den store stemme i den lille pige, der gør forskellen, fordi det musikalske udbytte er ganske gennemsnitligt. Men for Majbritte Ulrikkeholm vægter ordene og budskaberne også højere, og her kan det være svært at stå albummet igennem. Al den godhed og besyngelse af livets mirakler giver albummet et klægt præg, selv om det ikke er tilsigtet.

Menneske henvender sig derfor hovedsageligt til et publikum, der ikke er bange for de store udsagn om livet og dets forunderlighed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA