x
Thomas Mannsfeldt: Korsveje Til Fortiden

Thomas Mannsfeldt
Korsveje Til Fortiden

Thomas Mannsfeldt: Korsveje Til Fortiden

GAFFA

Album / Cope Records
Udgivelse D. 01.02.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Musikeren Thomas Mannsfeldt insisterer vedvarende på at gå sin helt egen vej i dansk musik. Korsveje Til Fortiden er endnu et konceptalbum fra den atypiske sangskriver indeholdende intet mindre end 25 sange og en bonus-cd med et tilsvarende antal sange.

Sangene er en skønsom blanding af tidligere udgivne og nye sange. Og det tegner Thomas Mannsfeldt på godt og ondt. Albummet spænder nemlig fra de håbløst underproducerede sangfiflerier til robuste sange med et strejf af dragende originalitet.

Generelt er Thomas Mannsfeldt dog en alvorsmand, der flittigt anvender lignelser fra en mørk historisk fortid og blander det med en lidt frelst hippietilgang. Korsveje Til Fortiden er derfor en noget tung dansepartner, der kan give bange anelser om et dødskys, hvis man ikke er på vagt.

Med et virvar af sangere og musikere på albummet sløres det musikalske udtryk, men Thomas Mannsfeldt får til gengæld iscenesat sin spraglede musik på Korsveje Til Fortiden, der ikke lige følger de gængse formler for moderne musikproduktion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA