x
Broken Bells: Broken Bells

Broken Bells
Broken Bells

Broken Bells: Broken Bells

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 08.03.2010
Anmeldt af
John Fogde

Frontmanden i The Shins, James Mercer, har fundet sammen med Danger Mouse i et projekt, der er en del mere tilbagelænet end det, man normalt hører fra de to herrer. Stemmen er letgenkendelig, men Mercers snørklede sangskrivning er her blevet udskiftet med en mere ligetil og langsom stil, der bakkes op af sparsomme arrangementer. Åbningsnummeret The High Road er ikke ulig Air, som man kender dem fra The Virgin Suicides, og på den særdeles poppede The Ghost Inside udgør et simpelt tema og en trommemaskine det meste af musikken.
Ofte er det dog frustrerende, at vokalen ikke får lov til at stå klart, men i stedet som på Vaporize bliver pakket ind, så de kryptiske tekster bliver endnu sværere at tyde. Your Head Is On Fire virker rodet og decideret skitseagtig, og flere sange er bare for anonyme og uskarpe.
Men det er en fryd at høre duoen slippe deres new wave-inspiration løs på Mongrel Heart og The Mall & Misery, der dog ikke kan redde pladen fra at virke mere som et studieeksperiment end en formfuldendt udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA