x

Bencard
Alarm Alarm

Bencard: Alarm Alarm

GAFFA

Album / Eget Selskab
Udgivelse D. 01.03.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Bandet Sange I Stereo har gjort sig bemærket med et par friske dansksprogede popalbum, uden at de på nogen måde vil gå over i pophistorien. Måske er det derfor, at sangskriveren fra orkestret Ulrik Bencard nu går solo. For at gøre en forskel.

Men Ulrik Bencard skriver de samme søde og underfundige popsange som solist. Andet ville da også være underligt. Han performer ganske solidt, og synger friskt og ligefremt. Alarm Alarm er derfor Sange I Stereo skåret ind til sangskriveren.

Og Ulrik Bencard har mange pudsigheder gemt i ærmet, når det gælder sangskrivningen. Han ligger sig ret tæt op af en Tobias Trier, men uden tilsvarende gennemslagskraft. Der bliver spillet sikkert og kompetent albummet igennem, og de enkelte melodier er ganske gedigne. Men det hæver sig for sjældent over det gennemsnitlige, og den musikalske kurs er også noget flakkende. I sammenligning var Sange I Stereo et mere gennemført projekt. Men Bencard viderefører dog den frejdige og let fjollede popstil på sit soloalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA