x
Niels Skousen: Lyt Til Din Coach

Niels Skousen
Lyt Til Din Coach

Niels Skousen: Lyt Til Din Coach

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 29.03.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Niels Skousen er klar med en række nye iagttagelser. Alle med en hans egen sagte undren. Det er bestemt ikke de store slagord eller bastante udmeldinger, der præger sangskriveren på hans tredje album efter det overbevisende comeback med Dobbeltsyn fra 2002. Niels Skousen synger nemlig om det, som han falder over i sin hverdag. Han observerer og synger så. Han tager sjældent stilling. Men han undres tydeligvis.

På den måde indtager Niels Skousen en ganske unik plads i dansk sangskrivning, fordi han tør synge om tingene, helt som de er. Og det giver ganske ofte stof til eftertanke, når virkeligheden oprulles uden filter. Og på Lyt Til Din Coach er han kommet tættere på hverdagen og lidt længere væk fra det personlige.

Musikalsk er Niels Skousen momentvis mere farverig og blomstrende i Nikolaj Nørlunds respektfulde produktion. Der spilles med et meget fint og forsigtigt antrit, og luftes nye musikalske sider på sange som Lyt Til Din Coach og albummets bedste skæring Middelvejen. Helt igennem en bundsolid præstation af veteranen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA