x
Jens Jepsen: Walking Between The Sun And The Atmosphere

Jens Jepsen
Walking Between The Sun And The Atmosphere

Jens Jepsen: Walking Between The Sun And The Atmosphere

GAFFA

Album / Your Favorite Records
Udgivelse D. 05.04.2010
Anmeldt af
Stefan Hansen

Jeg er vild med Lars Hugs jazzede album "Kiss & Hug", jeg kunne godt lide Dizzy Mizz Lizzy dengang i midt-90'erne – men noget, der lyder lidt som begge dele, uden at være det, imponerer mig ikke.

Om det er fordi, Jens Jepsen endnu ikke har fundet sig selv, kan en psykoanalytiker, ikke jeg, måske svare på. Men det er, fra et musikkritisk perspektiv, også drønhamrende ligegyldigt. Faktum er at Jens Jepsens velspillede musik ikke formår at ramme en, hverken i hjertet eller i hjernen – med nogle få undtagelser – nemlig de tre på stribe "Happily Ever After" med Annemarie Jensens' hårrejsende vokal, den dynamiske "Friend With The Day" hvor både Jens' vokal og musik er mere distinkt, og "We'll Be Gone", der også når ud til andre end musikernes venner og familie.

Men tre "rigtige" på et album er ikke nok. Heldigvis er "Walking Between The Sun And The Atmosphere" J. J.s' debut, for sangene og håndværket er der – hvad der mangler er dét, der rækker ud over den private sfære. Der er altså håb forude, hvis bare Jens og kompagni kultiverer, ikke perfektionen, men det mellemmenneskelige.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA